Werken bij FOOX

Werken bij FOOX

FOOX is een inkoop-, marketing- en salesorganisatie met zes aangesloten groothandelsbedrijven. De zes vestigingen zijn over geheel Nederland verspreid waardoor FOOX een landelijke dekking heeft en daarmee afnemers een hoge service kan bieden.

FOOX is altijd op zoek naar getalenteerde mensen met een frisse kijk die kunnen bijdragen aan de kwaliteit die wij onze klanten beloven. Van telesales tot bezorgers, van administratieve medewerkers tot orderpickers en service monteurs. Samen zorgen wij ervoor dat we onze slogan “HARTELIJK GELEVERD” waar kunnen maken! Medewerkers zijn het gezicht en de kracht van onze organisatie. Betrokkenheid van medewerkers wordt verwacht en gewaardeerd, ambities kunnen worden nagestreefd en persoonlijke groei en ontwikkeling wordt gestimuleerd. FOOX heeft een platte organisatiestructuur waardoor er veel ruimte is voor ieders inbreng.

Flexibiliteit is de rode draad in onze organisatie. Daarom bieden we allerlei dienstverbanden aan zoals fulltime-, parttime- en oproepcontracten.

Herken jij je in het bovenstaande en ben je enthousiast geworden over FOOX? Aarzel dan niet en kijk snel bij onze vacatures of stuur een open sollicitatie naar HRM@foox.nl.

Bekijk onze vacatures

Liever bestellen via de oude website?
Bestel via de oude website