Rookwaren

FOOX is dé totaalleverancier in tabak voor speciaalzaak, pompshops, horeca en bedrijvenmarkt.

Rookwaren

Artikelnummer Omschrijving Inhoud Aantal
FOOX is met afstand dé grootste leverancier van sigaretten, sigaren en shag aan tabak- en gemakswinkels. Tot de afnemers van FOOX behoren oa. Primera, Bruna, The Read Shop, Tabaktief en Tabaronde. Ook de leveringen van rookwaren en rokersbenodigdheden aan convenience stores van oa. Texaco, Avia en Esso zorgen voor een aanzienlijk marktaandeel.

FOOX zorgt voor een ruim aanbod van tabaksproducten die voldoen aan de eisen van de markt. Met een grote variatie in verpakkingen van sigaretten, sigaren en shagtabak komt FOOX tegemoet aan de wensen van haar klanten. Actuele Food- & Non-Food trends, scherpe aanbiedingen en inspiratie voor de detailhandel vanuit elke FOOX vestiging bij u in de buurt.

Onze eigen Terra Brown sigarettenhulzen zijn gemaakt van een hoogwaardig kwaliteit vloeipapier en zijn voorzien van een stevige filter. De hulzen blijven mooi rond doordat de Terra Brown sigarettenhulzen zijn verpakt in beschermende dozen van 250 of 500 stuks.

Ook Dark Horse Vloei, Tips & Stoppers zijn verkrijgbaar bij FOOX. Met de nieuwste technologiën en technieken is het Dark Horse assortiment geëvolueerd en verbeterd. Het complete assortiment bestaat uit Mentholhulzen, Tips, Vloei & Hulzenstoppers
Sigarettenhulzen zijn bijzonder gemakkelijk te vullen met een sigarettenstopper van Mascotte. Tip! Gebruik voor het vullen van de Terra Brown sigarettenhulzen een Mascotte Hulzenstopper.

BIC Aanstekers: Nummer één wereldwijd in merk-zakaanstekers. Van zak- tot multi-disciplinaire aanstekers; BIC biedt veilige en betrouwbare producten voor dagelijks gebruik.

Hulp nodig?

Hartelijk geholpen via mail, telefoon of uw eigen accountmanager. Probeer ook onze FOOX app, bekijk onze aanbiedingen of lees onze FAQ.
Klant worden? Offerte aanvragen

Bent u klant bij Jaap Breman?
Log dan in op jaapbreman.nl.