Over ons

Over ons

FOOX is dé totaalleverancier op het gebied van koffie, zoetwaren, koude en warme dranken, frisdrankautomaten, koffieautomaten, ijs, vers, snacks, disposables, schoonmaakmiddelen, hygienepapier, kantoorartikelen en rookwaren. Wij kunnen uw organisatie áltijd helpen en dat is ook waar we plezier uithalen; goede service en hartelijk leveren. 

Wie is FOOX?

FOOX bestaat al meer dan 35 jaar en heeft in die tijd veel kennis en ervaring in huis gehaald. Waar onze ene collega alles weet over koffie, weet een andere collega precies welk schoonmaakmiddel u het beste kunt gebruiken. Iedereen is gedreven in zijn of haar vakgebied met als doel het beste resultaat voor de klant te bereiken. Omdat elke organisatie anders is hebben onze klanten een vast aanspreekpunt binnen FOOX. Door dit vaste contact kennen wij de wensen van onze klanten en kunnen wij hen helpen op de manier die voor hun organisatie het beste is.  Naast dit vaste aanspreekpunt staan natuurlijk ook al onze andere medewerkers klaar voor onze klanten. Zo helpt onze binnendienst als het nodig is met online bestellen en doordat het vaak dezelfde bezorger is die de bestelling komt leveren werken we aan een duurzame relatie. 


Onze klanten


Iedereen die een organisatie heeft en houdt van persoonlijke benadering, snelle lijntjes én bestelgemak (via onze eigen app heb je namelijk in een handomdraai besteld) is bij FOOX aan het juiste adres. Bedrijfskantines, scholen, verenigingen, grootverbruikers, gemaks- en tabakswinkels, horeca en pompshops weten ons te vinden. De klant staat centraal bij alles wat we doen: makkelijk bestellen, vriendelijk helpen en natuurlijk: Hartelijk leveren! 


Wilt u veilig en makkelijk bestellen bij een leverancier die met u meedenkt en denkt in mogelijkheden? Klant worden bij FOOX is eenvoudig, klik hier voor meer informatie.

Bent u klant bij Jaap Breman?
Log dan in op jaapbreman.nl.