Voorzorgsmaatregelen COVID-19 Coronavirus

Geachte relatie,

Wij krijgen om begrijpelijke redenen vragen over de uitbraak van het Coronavirus in relatie tot de FOOX medewerkers en leveringen.
Wij willen u hierbij informeren over de stand van zaken. Wij proberen daarbij zo goed mogelijk een balans te vinden tussen zorgvuldigheid in handelen enerzijds en gezond verstand en het bewaren van rust anderzijds.

De omvang van het Coronavirus in Nederland neemt steeds verder toe. Vooralsnog is er geen enkele FOOX medewerker besmet, maar net als veel andere organisaties nemen wij vanaf heden (voorzorgs)maatregelen.
De basis voor ons beleid is de informatie vanuit het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu RIVM.

Om besmetting te voorkomen zal er een beroep worden gedaan op ieders flexibiliteit. Wij willen u vragen om hierin mee te werken om ook de continuïteit van de organisatie veilig stellen. 

Buitendienstmedewerkers
FOOX verkoopadviseurs stoppen per direct, tot nader order, met het bezoeken van klanten en werken vanuit huis. Bij vragen kunt u telefonisch contact opnemen met uw verkoopadviseur.

Bezorgers
Onze bezorgers proberen contact met andere mensen zoveel mogelijk te vermijden. Daarnaast gebruiken zij latex handschoenen.

FOOX binnendienst
Onze binnendiensten worden opgedeeld in meerdere teams verspreid over diverse ruimtes. Hierdoor kan het gebeuren dat wij telefonisch minder goed bereikbaar zijn en u langer zult moeten wachten dan u van ons gewend bent.
Wij willen u verzoeken om zoveel mogelijk digitaal te bestellen. Heeft u nog geen FOOX online account? Vraag deze aan via www.fooxonline.nl

Vooralsnog verwachten we geen problemen met het uitleveren van uw bestelling, tenzij bij verdere escalatie van het Coronavirus de landelijke autoriteiten over gaan op verdergaande maatregelen.
Wij doen ons uiterste best om uw bestelling ‘Hartelijk te blijven leveren’. Echter kunnen wij niet garanderen dat uw bestelling op het gebruikelijke tijdstip en of binnen het afgesproken tijdsvenster geleverd zal worden. Wij hopen hiervoor op uw begrip.
Uiteraard hopen wij dat de gevolgen in Nederland en voor uw bedrijf beperkt zullen blijven.

Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met uw verkoopadviseur, onze binnendienst of via info@foox.nl

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.


Met vriendelijke groet,


Directie en medewerkers FOOX Groothandel


 
Bron : FOOX Groothandel