In de spotlight: Vivant Terneuzen

Vivant in de Zeeuwse havenstad Terneuzen is van oorsprong een echt familiebedrijf. Zo’n 20 jaar geleden was het bedrijf eigendom van familie Kolijn. Toen was het uitsluitend een groothandel in dranken met een kleine slijterij. Horecabedrijven waren toen de belangrijkste doelgroep.
Roland van Kouteren (voorheen eigenaar van drie horecazaken in Terneuzen) nam ongeveer 15 jaar geleden de zaak over. 

We zetten even een grote stap naar het heden! Van een drankengroothandel is geen sprake meer.
Roland heeft er een grote slijterij van gemaakt met een zeer breed assortiment aan koude en warme dranken, wijnen en bieren.
Waar voorheen de kleine slijterij zat, is nu plaatsgemaakt voor een tabaks- en gemakswinkel met een enorm breed assortiment. We sommen het even op: zoetwaren, tabakswaren, glaswerk, speelgoed, seizoens-artikelen, schoolspullen, lectuur, boeken, cadeaukaarten en een groot assortiment kaarten.
Daarnaast bereikt Vivant ook veel klanten door het ING-servicepunt en het PostNL-punt aan de voorzijde van het pand.

Vivant Terneuzen bestaat dus uit een tabaks- en gemakswinkel aan de voorzijde en een grote slijterij met een zeer breed assortiment aan de achterzijde. 

Hun doelgroep is ontzettend breed (jong en oud) en ze richten zich vooral op de particuliere klant. 

Om hun zeer brede doelgroep goed van dienst te kunnen zijn, zijn Roland en zijn medewerkers afhankelijk van betrouwbare leveranciers. Ze zijn dan ook blij dat FOOX tweemaal per week levert.

Kortom: Ze zijn super tevreden over de samenwerking met FOOX!

 
Bron : FOOX Groothandel
In de spotlight: Vivant Terneuzen

Bent u klant bij Jaap Breman?
Log dan in op jaapbreman.nl.