In de spotlight: Rodney van Primera Pijpers in Apeldoorn

Rodney Pijpers heeft al vanaf zijn jeugd de kneepjes van het vak geleerd van zijn vader, in de winkel Primera Pijpers te Apeldoorn. Toen op 22 jarige leeftijd de kans voorbij kwam om zijn eigen winkel te beginnen, heeft hij dit, met hulp van zijn vader, met beide handen aangepakt. 
Het werd Primera Lubeckplein te Zwolle. De winkel bevindt zich aan de uitgang van het bus/trein station in Zwolle. Zodoende zijn reizigers en het kantoor personeel rondom het plein zijn voornaamste doelgroep. Hij biedt een mooi en breed assortiment aan frisdrank, zoetwaren en verse koffie! Tevens is er een PostNL punt, een foto service en een keuze aan cadeau artikelen. 

“Na ruim 3 jaar sta ik nog even enthousiast en vol gedrevenheid in de winkel.
Ondanks de lastige tijd rondom COVID-19 proberen mijn vader en ik toch op zoek te blijven naar kansen en mogelijkheden voor de winkel. 
Met ons assortiment kunnen wij perfect terecht bij FOOX Hoogeveen. Hier bestellen wij dan ook naar volle tevredenheid. De vriendelijkheid en service zijn dan ook de ingrediënten waarom de samenwerking met FOOX zo succesvol verloopt!”
In de spotlight: Rodney van Primera Pijpers in Apeldoorn

Bent u klant bij Jaap Breman?
Log dan in op jaapbreman.nl.