In de spotlight: Groen Goud Biervliet in Biervliet

“Wat gaat dáár gebeuren?” zal met regelmaat hardop gevraagd zijn door automobilisten die langs de N61 vlakbij Biervliet reden. Werklui met graafmachines en ander grof geschut waren in maart dit jaar bezig aan iets wat de aandacht van velen trok.
Er werd hard gewerkt aan een groot snellaadstation naast de bekende loods van uienhandel Goud Biervliet BV. Het eindresultaat? Groen Goud Biervliet!

Een modern, duurzaam en veelzijdig laadstation met bovendien veel faciliteiten en gemakken om de rit vol energie te vervolgen.
Iedereen kan bij dit snellaadstation aan de belangrijkste verkeersader van Zeeuws-Vlaanderen terecht: de zakelijke rijder, de pakketbezorger met zijn bestelbus, en de toerist die met zijn caravan een plek zoekt waar hij veilig kan laden zonder allerlei capriolen uit te halen.
Veiligheid staat voorop; vier laadpunten zijn overdekt en er is geen doorgaand verkeer op het oplaadpark, dus veilig voor kinderen.

Naast de auto kan ook de bestuurder zichzelf opladen. Er is een kiosk met automaten met daarin Zeeuwse streekproducten, zoetwaren, frisdranken en ijs.
Verder voorziet Groen Goud de bezoeker in een bijtijdse toiletgroep (zelfreinigend), een werkplek met gratis WiFi, een honden uitlaatterrein en als klap op de vuurpijl is er een natuurrijk, kindvriendelijk park aangelegd.

FOOX Groothandel de Smet uit Oostburg levert zoetwaren, ijs en frisdranken bij Groen Goud Biervliet.
Daarnaast is de naastgelegen uienhandel (opgericht in 1988) sinds jaar en dag afnemer van diverse kantinewaren. Eigenaar Marcel Goud is erg te spreken over de korte lijntjes tussen beide bedrijven. “Als er iets is, wordt er direct actie ondernomen en dat vind ik belangrijk”, aldus Marcel. Hij noemt de relatie tussen zijn bedrijven en FOOX Groothandel de Smet goed en zakelijk.

Dit klinkt dus als een gouden combinatie!
In de spotlight: Groen Goud Biervliet in Biervliet - 1 In de spotlight: Groen Goud Biervliet in Biervliet - 2 In de spotlight: Groen Goud Biervliet in Biervliet - 3

Bent u klant bij Jaap Breman?
Log dan in op jaapbreman.nl.