In de spotlight: Eetcafé Tante Sjuul by Anja

Zomer in Friesland, dan denk je meteen aan watersport & recreatie. Zo zijn wij voor deze editie naar Heeg gereden, waar Anja Breuer-Bakker in 2018 haar droom kon waarmaken en een eigen restaurant is begonnen.

Eetcafé Tante Sjuul is een restaurant met een gezellige huiskamersfeer, waar gastvrijheid voorop staat. De naam Tante Sjuul is een ode aan onze voormalige Koningin Juliana; Sjuul was namelijk haar bijnaam. De hoofdkleur bij de inrichting is dan ook oranje en de vele foto’s, portretten en decoratie zoals blikken, potten en kopjes geven een warm beeld van onze koninklijke familie.

Anja komt van oorsprong uit een Duitse horecafamilie en heeft na haar opleiding tot hotelmanager tot 1999 veel ervaring kunnen opdoen in verschillende hotels en restaurants. In 1999 bood een hotelgast haar de kans om als verkoopadviseur voor zijn Volvo garage te werken. Hier heeft Anja tot 2016 met veel plezier (en succes) gewerkt. Maar door de jaren heen is haar droom van een eigen restaurant altijd meegegaan.. In 2016 besloten haar man en zijzelf een nieuw leven te beginnen in Nederland. Zodoende zijn ze beland in het prachtige watersportdorpje Heeg.

Op de vraag waarom gasten hier een avond zouden moeten spenderen wordt beantwoord dat zij niet een standaard kaart heeft met gerechten als biefstuk en spareribs. Er wordt op Duitse manier gekookt, dus schnitzel is er zeker wel te vinden. Daarnaast maakt de Thaise keukenprinses ieder weekend heerlijke Thaise gerechten! Ook is het eetcafé vriendelijk geprijsd, zodat het voor iedereen toegankelijk is en blijft. En dan hebben we het prachtige terras aan het water nog niet eens benoemd..

Anja heeft samen met haar voorganger de FOOX huisbeurs bezocht in Franeker en is in gesprek geraakt met onze vertegenwoordiger Gerrit Hoekstra. De Grolsche bierbrouwerij is ook aan tafel geschoven. Zodoende is de samenwerking begonnen! Er komt altijd een vaste chauffeur bij Eetcafé Tante Sjuul, Anja weet waar ze aan toe is met FOOX als vaste leverancier en de samenwerking wordt als zeer prettig ervaren.

Kom jij binnenkort ook heerlijke huisgemaakte apfelstrüdel eten bij Anja in Heeg? 

 
Bron : FOOX Groothandel
In de spotlight: Eetcafé Tante Sjuul by Anja

Bent u klant bij Jaap Breman?
Log dan in op jaapbreman.nl.