In de spotlight: Café en partycentrum de Kegel in Zoutkamp

Voor deze editie zijn we naar het mooie Zoutkamp gereden in de provincie Groningen.
Frank Zijlstra nam in 2020 het dappere besluit om het café en partycentrum de Kegel over te nemen. Frank zegde zijn baan bij Heiploeg op om zich volledig te focussen op zijn nieuwe eigen bedrijf.
Ondanks alle coronaperikelen die zich vlak na de overname voordeden, is het overnemen van het café toch een groot succes geworden.
 
Café en partycentrum de Kegel is een multifunctioneel bedrijf waar allerlei dorpelingen en toeristen op af komen.
Door de actieve houding van Frank is er nieuw leven ingeblazen en valt er iedere week wat te beleven in het gezellige café en partycentrum. Ook de jeugd is in groten getalen aanwezig in het café op vrijdag en zaterdag na het voetballen. Regelmatig komen er ook grote artiesten optreden.Daarnaast is er ieder jaar het bekende Pinkerfeest waar ook veel optredens plaatsvinden en er leuke wedstrijden worden georganiseerd.
In combinatie met de traditionele kermis wordt Zoutkamp dan net als eerdere edities weer omgetoverd tot een groot feest voor iedereen. Als enige café in het dorp is een goede en tijdige voorbereiding dan ook essentieel om het elk jaar weer tot een succes te maken. 
 
De samenwerking met FOOX en de Kegel is ontstaan vanuit onze contacten met Heineken waar wij als FOOX een agentschap van voeren.
FOOX heeft de gesprekken zorgvuldig voorbereid, met de informatie van de vertegenwoordiger van Heineken, waarna de definitieve samenwerking tot stand is gekomen.
Het persoonlijke contact wat FOOX vertegenwoordiger Robbert daarna heeft opgebouwd met Frank, en de verdieping vanuit FOOX in de ondernemer, gaf uiteindelijk de doorslag om voor FOOX te kiezen. Goed luisteren naar de klant en begrijpen wat de klant wil is enorm belangrijk voor een ondernemer, zodat er ingespeeld kan worden op de behoeften van de klant. Inmiddels leveren we hier tot volle tevredenheid van de klant alweer bijna een jaar. Met name de korte lijnen binnen FOOX, het snelle schakelen en een vaste chauffeur worden als zeer prettig ervaren. 
 
Bron : FOOX Groothandel
In de spotlight: Café en partycentrum de Kegel in Zoutkamp

Bent u klant bij Jaap Breman?
Log dan in op jaapbreman.nl.