In de sportlight: V.V. Roden

Voor deze speciale editie zijn we afgereisd naar het prachtige Roden, een pittoresk plaatsje gelegen in de provincie Drenthe. Hier bevindt zich V.V. Roden, een trotse amateurvoetbalclub met maar liefst 800 leden. Het eerste elftal van V.V. Roden speelt in de 1e klasse op zondag. Met een geschiedenis van maar liefst 93 jaar is V.V. Roden een vereniging die diepgeworteld zit in de lokale gemeenschap. De club heeft altijd vastgehouden aan haar kernwaarden van saamhorigheid en vriendschap, wat de basis vormt voor haar succes en voortdurende bloei. 

Een essentieel onderdeel van de club is Jan Posthumus, een gepassioneerde clubman die zich met hart en ziel inzet voor V.V. Roden. Als verantwoordelijke voor de kantinezaken is Jan vaak in contact met FOOX om te bespreken welk assortiment er in de kantine wordt aangeboden. FOOX Hoogeveen speelt hierin een belangrijke verbindende rol, waarbij ze fabrikanten en V.V. Roden met elkaar in contact brengen. De kantine van V.V. Roden staat bekend om haar gezelligheid en gastvrijheid. Het is een plek waar spelers, supporters en lokale gemeenschapsleden samenkomen om te genieten van een hapje en een drankje na de wedstrijden. De omzet van de kantine weerspiegelt het succes van de club, die al jarenlang op hoog niveau amateurvoetbal speelt.

 

Wat V.V. Roden extra waardeert aan de samenwerking met FOOX is de directe communicatie, de snelle respons en het feit dat er altijd een vaste chauffeur klaarstaat om de bestellingen te bezorgen. Dit zorgt voor een efficiënte en prettige samenwerking die aansluit bij de behoeften van de club.

In de sportlight: V.V. Roden

Bent u klant bij Jaap Breman?
Log dan in op jaapbreman.nl.