FOOX neemt Bedrijfs en Kantine Service C. de Rooij over

FOOX Groothandelsorganisatie heeft, per 24 juni 2019, de groothandelsactiviteiten van Bedrijfs en Kantine Service C. de Rooij overgenomen. FOOX versterkt hiermee haar positie als landelijke groothandelsorganisatie op het gebied van o.a. koffie, grootverbruik, horeca en schoonmaak. Tevens zorgt  deze overname ervoor dat de eigen technische dienst van FOOX nu landelijke dekking heeft. 

De groothandelsactiviteiten van Bedrijfs en Kantine Service C. de Rooij worden ondergebracht bij FOOX West B.V.. Beide bedrijven zijn gevestigd op bedrijventerrein Coenecoop in Waddinxveen en zullen samen verder gaan onder de naam FOOX West. Alle werknemers van Bedrijfs en Kantine Service C. de Rooij treden in dienst van FOOX West.

Bedrijfs en Kantine Service C. de Rooij
Bedrijfs en Kantine Service C. de Rooij levert, al meer dan 25 jaar, een totaalassortiment Food en Non Food inclusief vers aan, met name, het midden- en kleinbedrijf.  Het bedrijf heeft als specialisatie koffie en koffieapparatuur en heeft hiervoor een eigen technische dienst.  

FOOX Groothandelsorganisatie
FOOX Groothandelsorganisatie is een landelijke groothandel op het gebied van food en non food. Vanuit onze 6 distributiecentra in Nederland beleveren wij dagelijks bedrijven, horecazaken, verenigingen, scholen, instellingen, tankstations en speciaalzaken. Dat doen we met enthousiaste regioteams en altijd vanuit ons motto “Hartelijk geleverd”

Deze overname past in de strategie van FOOX Groothandelsorganisatie om haar fijnmazige distributie te vergroten en haar dienstverlening te versterken.

Cees de Rooij                 
Bedrijfs en Kantine Service C. de Rooij 

Henk-Jan Minnema 
FOOX Groothandelsorganisatie   

Guido Schoenmakers
FOOX West B.V.

Bent u klant bij Jaap Breman?
Log dan in op jaapbreman.nl.