FOOX in gesprek met Ter Stege in Hoogeveen

Of het nou gaat om een eenvoudige sparing, een moeilijk betonelement of het geheel uitbesteden van de werkplaats, ter Stege heeft zich bewezen een betrouwbare partner te zijn en, door de “proeffabriek”, een bedrijf te zijn die wil innoveren om samen verder te komen. 

Ter Stege is inmiddels bijna 2 jaar, naar alle tevredenheid, klant bij FOOX Groothandel Hoogeveen. Na een fijn gesprek met Oscar Bruinooge heeft ter Stege doen besluiten het complete assortiment bij FOOX Groothandel Hoogeveen af te nemen. 

Het grote voordeel van FOOX is dat het niet alleen onze overburen zijn, maar ook zijn ze gespecialiseerd op het gebied van service en onderhoud. Met een eigen technische dienst staat FOOX garant voor snelle service en uitstekende kwaliteit. 

Door het vertrouwen uit te spreken heeft ter Stege niet alleen haar koffiemachines in onderhoud bij groothandel FOOX, maar sinds kort ook een full service frisdrankautomaat. 

Het gemak van bestellen is volgens Aaltje (officemanager bij ter Stege) één van de vele voordelen, naast online bestellen wordt ook het bestellen van via de FOOXAPP zeer gewaardeerd.

Naast het bestellen is het ruime assortiment en de fijnmazigheid van groothandel FOOX ideaal. Van kantoorbenodigdheden, professionele schoonmaakartikelen tot aan versproducten maakt groothandel FOOX het complete assortiment tot één geheel.
 
Bron : FOOX Groothandel
FOOX in gesprek met Ter Stege in Hoogeveen

Bent u klant bij Jaap Breman?
Log dan in op jaapbreman.nl.