FOOX in gesprek met Marco Custers van Tabakspeciaalzaak Heksenberg te Heerlen

Na 15 jaar actief te zijn geweest in de advertentiemarkt hebben Marco en zijn vrouw de stap genomen om een eigen zaak te beginnen. Op 5 januari 2010 werd aan de Mgr. Hanssenstraat 9 Tabakspeciaalzaak Heksenberg geopend, lid van Limtaco met als leverancier FOOX | Zuid-Nederland. De zaak wordt gerund door de hele familie, want inmiddels draaien zoon en dochter ook mee. 

De zaak ligt in een wijk die behoefte had aan een sociale buurtwinkel. En dat deze behoefte er was is inmiddels wel bewezen; “we hebben nog steeds een gezonde zaak met een grote clientèle” aldus Marco.

April 2014 zijn ze met de zaak verhuisd naar de Mgr. Hanssenstraat 17. Een ruimer pand met een drogisterij historie. Door het behalen van het diploma Drogist door hun dochter, konden er drogisterij producten toegevoegd worden aan het assortiment.

Inmiddels is de zaak uitgegroeid tot een Tabak en Gemakswinkel met een gevarieerd assortiment. Onder andere rookwaren, e-roken, lectuur, wenskaarten, kantoorartikelen, cadeauartikelen, zoetwaren, dranken, ijs en schoonmaakartikelen. Maar ook Giftcards, Lotto-Toto krasloten en Staatsloten zijn verkrijgbaar. Tevens een stomerij service, OV-oplaadpaal en een DHL Parcel en Express Shop. Vanaf  januari dit jaar levert FOOX | Zuid-Nederland hier ook verse broden, verse broodjes, appelflappen en croissants. Met zo’n breed assortiment terecht kunnen bij 1 leverancier is voor Marco een uitkomst.

“Mede dankzij FOOX | Zuid-Nederland als totaalleverancier, welke al bijna 10 jaar onze partner is, kunnen wij trots zijn op onze zaak!”
FOOX in gesprek met Marco Custers van Tabakspeciaalzaak Heksenberg te Heerlen

Bent u klant bij Jaap Breman?
Log dan in op jaapbreman.nl.