FOOX in gesprek met Jasper Prumper van Tamoil tankstation te Edam

Wij stellen graag Tankstation Tamoil te Edam aan u voor. Dit tankstation ligt op een mooi punt tussen Edam en Volendam en deze relatie bestelt al jarenlang bij FOOX Bergsma Franeker.

Naast de reguliere leveringen door FOOX Bergsma Franeker wordt eigenaar Jasper Prumper ondersteund met bijzondere acties! Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bol-display met iedere maand scherpe aanbiedingen of aan een actie met Red Bull displays. Uiteraard geeft FOOX verkoopadviseur Oscar Mul advies over het assortiment, zodat dit up-to-date blijft.

Buiten tabakswaren, zoetwaren, frisdranken, diepvriesproducten (OLA ijs) en auto gebonden artikelen, verkoopt deze ondernemer ook afbakbroodjes en het kwaliteitsmerk Jacobs Douwe Egberts koffie. Tegenover Tamoil Edam is een busstation gelegen en Jasper biedt in zijn shop ook buskaarten aan. Staatsloten zijn in deze shop ook verkrijgbaar.

Consumenten ervaren een goede service van eigenaar Jasper Prumper zelf. Tevens benadert Jasper zijn klanten via Facebook, om ze op de hoogte te stellen van nieuwe artikelen, aanbiedingen en winacties! 

Jasper doet zijn bestellingen bij FOOX Bergsma Franeker elektronisch, o.a. door middel van de FOOX App. Deze wijze van bestellen wordt als heel gebruiksvriendelijk en overzichtelijk ervaren. Daarnaast is uiteraard het prettige contact met de FOOX verkoopadviseur van groot belang, een prettige samenwerking kan elkaar alleen maar versterken!
FOOX in gesprek met Jasper Prumper van Tamoil tankstation te Edam

Bent u klant bij Jaap Breman?
Log dan in op jaapbreman.nl.