FOOX in gesprek met Autobedrijf M. de Koning

Autobedrijf M. de Koning is een familiebedrijf sinds 1964, zij zijn gespecialiseerd in de verkoop en onderhoud van Volkswagen en Audi. De Koning is gevestigd in Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Krimpen aan den IJssel. Deze showrooms en werkplaatsen worden al jaren bevoorraad door FOOX West Waddinxveen.

Bij de vestiging in Krimpen aan den IJssel is ook een Avia tankstation. Deze wordt al tientallen jaren door FOOX West bevoorraad  met rookwaren, zoetwaren, frisdranken, ijs, autogebonden en schoonmaak artikelen. De relatie is destijds ontstaan door loyaliteit aan de plaatselijke ondernemers. FOOX en autobedrijf de Koning deden onderling veel zaken. Door de destijds opgebouwde relatie met Kees Stok, verkoopadviseur FOOX West,  is na de verhuizing naar Waddinxveen de loyaliteit aan FOOX gebleven.

Het meeste contact loopt met de servicemedewerkers in de shop, in samenspraak met Kees worden nieuwe producten uitgeprobeerd, acties bedacht en producten uit de folder besteld. De medewerkers hebben hier alle vrijheid in om de keuzes te maken die de shop ten goede komt.
Ook de rapportage geeft een goed zicht op de shop en heeft toegevoegde waarde voor de sturing van de shop. 

De toegevoegde waarde van FOOX voor Avia de Koning is het persoonlijke contact, regelmatige bezoeken, het meedenken met de shop en voor alles (ook de autobedrijven) 1 aanspreekpunt!
FOOX in gesprek met Autobedrijf M. de Koning

Bent u klant bij Jaap Breman?
Log dan in op jaapbreman.nl.