FOOX in gesprek met Anja Biemold van Nedko Kozijntechniek BV te Enschede

Nedko Kozijntechniek is een kozijnenfabriek in Enschede die al meer dan 27 jaar toonaangevend is in Nederland. Nedko produceert kozijnen, deuren voor zowel de particuliere als zakelijke markt. 

Via accountmanager Karin Bossink kwam ik, Anja Biemold in contact met FOOX. Ik had nog nooit van FOOX gehoord en ik kocht bij diverse bedrijven onze kantoor-, kantine- en schoonmaak materialen in. Dit betekende meerdere prijslijsten, meerdere leveringen, meerdere facturen.

Omdat wij al jaren “oude” koffie- en watermachines hebben die zeker niet milieubewust zijn en nodig aan vervanging toe zijn zocht ik machines die zo energiezuinig mogelijk waren. Oscar Bruinooge, specialist bij FOOX m.b.t. koffiemachines, heeft voor onze 2 panden mooie water- en koffiemachines geregeld. We zijn uiteraard ook overgestapt van plastic bekers en roerstaafjes naar kartonnen bekers en houten roerstaafjes.

Na intern onderzoek is gebleken dat diverse kantoorartikelen te vervangen zijn door artikelen die meer voldoen aan de huidige milieueisen. Bij FOOX kon ik voor ons bedrijf alles vinden, zodat we o.a. op een verantwoorde maatschappelijke wijze geproduceerd kopieerpapier zijn gaan gebruiken. 

Met een personeelbestand van 35 FT hebben we de portie verpakkingen van de Cup a Soup en de plastic bekers en roerstaafjes op aanraden van FOOX vervangen. We hebben nu een Cup a Soup automaat met daarin 3 smaken soep. 
Zo gaan we steeds meer over naar maatschappelijk verantwoord ondernemen. 

Bij FOOX vind ik al die verschillende producten op 1 site. Kortom: 1 bestelsite, 1 bestelling, 1 levering, 1 factuur. Voor mij een win-win situatie.
En, nog even dit; reken maar dat ik prijzen heb vergeleken, maar ook hiervoor kwam ik telkens weer bij FOOX uit!
FOOX in gesprek met Anja Biemold van Nedko Kozijntechniek BV te Enschede

Bent u klant bij Jaap Breman?
Log dan in op jaapbreman.nl.