Cider van eigen bodem Bij Bear Cider vinden ze dat er in ons appelland ook een echt lekkere cider van eigen bodem gedronken moet kunnen worden. Want waar iedere zichzelf respecterende Engelse pub naast grote emmers schuimloos, lauw bier ook een frisse cider schenkt, is het in Nederland zoeken naar een lekkere doordrinkbare cider. Daarom begonnen de oprichters van Bear Cider op landgoed Beerze in Overijssel appels te plukken en cider te maken. Cider van een mix van minstens zeven appelrassenBear Cider is een natuurproduct, gemaakt van appelsap van zorgvuldig geselecteerde appels en natuurlijke gisten. Na de pluk in het najaar worden de appels eerst geperst, vervolgens vergist en gerijpt, tot slot worden ze in het voorjaar geblend en gebotteld. De uiterst prettige smaak ontstaat door een uitgebalanceerde mix van appelrassen: zowel zuur, zoet als bitter. De smaak van zomer, verse appel, hooi, citrus en hars Naast dat het heel erg lekker is, bevat Bear Cider ook nog eens relatief w
Bent u klant bij Jaap Breman? Log dan in op jaapbreman.nl.
Leeftijd verificatie
De pagina of het document waar u om heeft gevraagd bevat handelsinformatie inzake tabaksartikelen of alcoholische dranken en is uitsluitend bestemd
voor wederverkopers van deze producten. Tevens moet u voor het inzien van de inhoud minimaal 18 jaar oud zijn.
Bent u 18 jaar of ouder en wederverkoper van tabaksproducten en/of alcoholische dranken?